dijous, 12 de febrer del 2009

La victòria política d'una mobilització immediata

*En David va ser detingut la nit de reis. Sobre ell requeia una ordre d'empresonament ordenada per la jutgessa Isabel Gallardo del Jutjat Penal núm. 15 de Barcelona. Una condemna d'any i mig pels disturbis del llunyà 12 d'octubre del 98 amb els antecedents d'insubmís. Una concentració immediata a les portes de la comissaria, i posteriorment a les portes dels jutjats, van fer dubtar la jutgessa de guàrdia de Vilafranca: en David guanyà deu dies? llavors l'allau de solidaritat ha recorregut tot el territori català: concentracions, manifestacions, actes de tota mena? Finalment un recurs al provincial de Barcelona, resolt pel magistrat Enrique Rovira del Canto, famós per la seva obsessió contra en Franki de Terrassa, no ha pogut fer el que era inevitable: posar fi a l'amenaça de presó contra el David.

En una llarga exposició de raonaments jurídics, la secció 7a resol prescrita la pena pels fets del 12 d'octubre del 98.

L'avís ha estat fet. Sabem prou bé que allò que anomenen "justícia" està farcida de Gallardos i altres personatges que no desaprofiten cap ocasió per mirar de colpejar-nos ben fort.

Hem sabut respondre. Hem estat atentes i les hem forçat a rectificar. Hem evitat la presó del David i el més important, amb ell al capdavant, hem demostrat, un cop més, saber encarar la seva imposada "justícia" amb el cap ben alt.

Felicitats a tots i a totes! A la família, a les amistats, al veïnat sencer de Vilafranca!
I continuem el combat, amb en Karim, en Jona, els dos de Manresa, els 13 de Gandia... Que ningú ho dubti, guanyarem!

*extret d'Alerta Solidària

1 comentari:

  1. Aquest cas és un altre escàndol de la justícia espanyol. Sento vergonya (per sort aliena) d'aquesta merda d'estat.

    ResponElimina